MORETTINI ocet balsamiczny IGP z Modeny 500ml Włochy Toskania

Symbol: 8002658000779
27.90
szt.
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 9.9
Odbiór osobisty 0
Paczkomaty InPost 9.9
Kurier 14.9
Kurier (Pobranie) 24.9
Dostępność Mało
Waga 0.9 kg

Zamówienie telefoniczne: +48 537 869 038

Zostaw telefon

MORETTINI ocet balsamiczny IGP z Modeny 500ml Włochy Toskania

image

MORETTINI ocet balsamiczny IGP z Modeny 500ml:

Odkryj prawdziwy smak Italii z Octem Balsamicznym IGP z Modeny od MORETTINI, dostępnym w eleganckiej butelce o pojemności 500 ml. Ten wyjątkowy ocet, oznaczony znakiem IGP (Indicación Geográfica Protegida), produkowany jest zgodnie z tradycyjnymi włoskimi metodami z najlepszych winogron i starzeje się w drewnianych beczkach, co nadaje mu niepowtarzalny, głęboki smak oraz aromat.

image
image

Tradycja Jakości

Ocet Balsamiczny IGP z Modeny charakteryzuje się słodko-kwaśnym profilem, który doskonale uzupełnia sałatki, sery, mięsa, a także doskonały do sosów i glazur. Jego bogaty smak i gęsta konsystencja czynią go idealnym wyborem dla miłośników włoskiej kuchni.

Wybierz Ocet balsamiczny IGP z Modeny

Ocet Balsamiczny IGP z Modeny od MORETTINI, aby wzbogacić swoje potrawy o autentyczny włoski smak, który doda każdemu daniu wyjątkowego charakteru i wyrafinowania!

image
image

Marka Morettini

To synonim autentyczności i pasji, zakorzeniony w sercu Toskanii. Nasza oferta obejmuje szeroką gamę oliw extra virgin, produkowanych wyłącznie z najlepszych odmian oliwek, tłoczonych na zimno, by zachować ich naturalne bogactwo smaku i aromatu. Każda butelka to esencja włoskiej ziemi, słońca i starannie pielęgnowanej tradycji.

Zapewniamy:

  • Autentyczność - gwarancja oryginalności i jakości prosto od producenta.
  • Doskonały smak - idealny do kuchni śródziemnomorskiej, dań gourmet, a także codziennego gotowania.
  • Indywidualne podejście - dostosowane oferty dla klientów indywidualnych, restauracji i sklepów delikatesowych.

Historia sukcesu: Jak Armando Morettini zapoczątkował tradycję jakości w Valdichianie

Wszystko zaczęło się w 1950 roku od intuicji Armando Morettiniego, który pod koniec wojny uzyskał od gminy Monte San Savino licencję na sprzedaż artykułów spożywczych. Valdichiana - obszar, na którym mieszkał - był w rzeczywistości bogaty w producentów wysokiej jakości oliwy i innej żywności

image
image

Oleificio Toscano Morettini

To jedno z najnowocześniejszych przedsiębiorstw we Włoszech zajmujących się produkcją, rozlewem i sprzedażą oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Podstawowym elementem sukcesu olejarni jest jej dobre położenie w sercu Valdichiana, na miękkich wzgórzach charakteryzujących się korzystnym klimatem

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.